infart.se

  om infart      kontakt      partner   

Infart - din vägvisare på internet - är en samling webbsidor som guidar dig till det bästa och mest användbara på internet.

Infart består dels av huvudsidan Infart.se samt ett antal ämnessidor, s.k. underinfarter.
1998 påbörjades arbetet med en hierarkisk länksamling med de mest användbara länkarna för svenskar under namnet BotheN (Best of the Net).
Strukturen för denna byggdes sedan om så att utvalda tjänster och de mest användbara länkarna var direkt tillgängliga.
Den 20 september år 2000 räknar vi som infarts födelsedatum, då portalen fick en egen domän infart.nu som lagom till sidans 4 års dag helt ersattes av infart.se och har etablerat sig som en knutpunkt för utvalda användbara kvalitetssidor på internet.

Urval

Till huvudsidan infart.se väljs kontinuerligt de absolut bästa och mest användbara länkarna inom varje ämneskategori ut.
övriga användbara länkar finns på respektive underinfart.
Varje underinfart innehåller ytterligare användbara länkar och tjänster inom respektive område, och uppdateras dagligen med nya länkar, utrensning av inaktuella länkar, samt övriga förbättringar av sidorna. Endast innehållsrika sidor av allmänt intresse tas med. Du kan meddela brutna länkar eller ge tips på sidor du tycker passar.

Komersiella sidor kan bli sponsorer och få en bannerknapp under önskad kategori.

Har du en personlig hemsida kan du lägga till den direkt bland personliga hemsidor,
eller bli länkpartner till infart och få din länk på partnersidan.

Tanken med infart.se är att du inte ska behöva bläddra igenom flera sidor av länkar för att hitta en bra sida inom ett visst område. Detta gör infart mycket effektivare än de stora sökmotorerna som listar allt. Vi har också samlat fakta som annars skulle ta mycket lång tid att leta fram på nätet.

Hitta rätt

För musen över listan på underinfarter som finns uppe till vänster på startsidan infart.se eller använd sökrutan högst upp på varje underinfart och välj "sök infart.se" för att hitta på vilken underinfart ämneslänkar inom ett visst område finns. Om du har svårt att hitta på en enskild sida, gå in webbläsarens meny och välj redigera (edit) -> sök på denna sida (find on this page) eller använd snabbkomandot ctrl + F för att hitta det ämne eller ord du söker på en viss sida.
Hittar du inte det du söker. Fråga på internetforum. Du kan också få internettips via epost. Waplänkar fanns tidigare på wap.infart.se.

För att hitta online butiker inom respektive kategori. Gå direkt till ebutiker.se.

Startsida

Genom att göra infart till din startsida kommer du få ut mycket mer av internet genom att du alltid har någon ny intressant sida att besöka. Vill du inte göra den till din startsida direkt, lägg in ett bokmärke.Användning

Det kostar inget att använda eller bli länkad från infart, men beroende på hur användbar du tycker sidan varit för dig får du gärna bidra med en liten (eller stor) slant.
Tack på förhand;)

Du får också gärna sätta infart som din startsida, använda den regelbundet och tipsa dina vänner och bekanta om den.
Du kan också rösta på infart i olika topplistor eller besöka några av våra partners och sponsorer.

Delta i någon av våra tävlingar.

Genom att du stödjer oss stödjer du också de välgörenhetsprojekt som vi deltar i. Vi främjar också utvecklingen av utbildning över internet bl.a. genom att vi under flera år delade ut stipendier till studenter vid de svenska nätuniversiteten. Syftet var att uppmuntra de som har en extra tröskel att ta sig över för att kunna påbörja distansstudier över internet.

Bakgrund

1998 påbörjades, helt utan någon tanke på seo, arbetet med en mer klassisk hierarkisk länksamling med de mest användbara länkarna för svenskar under namnet BotheN (Best of the Net).
Strukturen för denna byggdes sedan om så att utvalda tjänster och de mest användbara länkarna var direkt tillgängliga.
Den som föredrar en katalogstruktur över länkarna kan istället använda sveriges internetindex. Den 20 september år 2000 fick portalen en egen domän infart.nu som lagom till sidans 4 års dag helt ersattes av infart.se och har etablerat sig som en knutpunkt för utvalda användbara kvalitetssidor på internet.

Kontakt

Infart.se tillhandahålls av inetwork som jobbar med olika typer av webbinvesteringar
Vi är registrerade för f-skatt.
Webmaster är webbstrategen Jakob Svensson som bloggar på zentreprenör.se

Om du har några frågor synpunkter eller förslag.
Skicka ett mail till info@infart.se eller kontakta oss på något annat sätt.